U TRAVNIKU ODRŽANI XVIII.SPORTSKI SUSRETI KATOLIČKIH ŠKOLSKIH CENTARA

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ bio je domaćin XVIII.sportskih susreta katoličkih školskih centara u Bosni i Hercegovini. Sportske susrete otvorio je ravnatelj KŠC-a „Petar  Barbarić“ don Željko Marić koji je izrazio toplu dobrodošlicu svim sudionicima i poželio im sreću na natjecanju. Za titulu najboljega borilo se sedam srednjih škola: KŠC iz Bihaća, KŠC iz Banja Luke, KŠC iz Tuzle, KŠC iz Sarajeva, KŠC iz Zenice, KŠC iz Žepča i KŠC iz Travnika.

Učenici su se natjecali u sljedećim sportovima: nogometu,košarci,stolnom tenisu i šahu.Najbolji nogometaši bili su Travničani koji su na terenu pokazali svoje nogometno znanje i veliku želju za pobjedom, drugo mjesto pripalo je sarajevskom KŠC-u, a treće su mjesto zauzeli učenici KŠC-a „Sv. Pavao“ iz Zenice.

U košarkaškom dijelu natjecanja rezultati su sljedeći: prvo je mjesto pripalo sarajevskom KŠC-u, drugo mjesto zauzeli su Zeničani, a treće učenici iz KŠC-a „Sv. Franjo“ iz Tuzle. Na šahovskom turniru najviše uspjeha imali su domaćini, učenici KŠC-a „Petar Barbarić“ iz Travnika, drugo mjesto osvojili su učenici iz Žepča, a treće učenici iz Sarajeva.

Napeto natjecanje u stolnom tenisu završeno je pobjedom učenika KŠC-a „Don Bosco“ iz Žepča, na drugom su mjestu bili Travničani, a na trećem Zeničani.

Nagrade za najbolje pojedinačne uspjehe učenika pripale su: Ivanu Rajiću kao najboljem šahisti (KŠC „Petar Barbarić“), najboljim nogometašem proglašen je Josip Papak iz Travnika, najboljom košarkašicom proglašena je Aleksandra Rikić iz Sarajeva, a najboljim stolnotenisačem Marin Širić iz Žepča.

Titulu najuspješnijeg KŠC-a ponio je domaćin, KŠC „Petar Barbarić“ iz Travnika. Plakete i zahvalnice učenicima je uručio ravnatelj Marić.

Unatoč lošem vremenu, sportska natjecanja su uspješno realizirana.Svim natjecateljima želimo iskrene čestitke.

Pogledajte fotografije